Lejonkulan



Ny kula.

För mycket av det förflutna får inte färga det nya, det har kanske varit lite av årets tema men man får ju ständigt nya insikter.

Ja.

Vi lämnar det därhän.

Positiva saker som skett:

-Två barn är blöjfria, "traumakänslan" av att behöva bajsa på toaletten/pottan är nu avdramatiserad. Skönt. Sedan det släppte har det bajsats i trosorna noll gånger.

-Mitt manus är färdigskrivet.

Negativa saker som skett:

-Minstingen fick en allergisk reaktion på TBE-vaccinet och idag fick jag tvinga i henne första dosen antihistamindryck. "Det här är väldigt ovanligt men det är helt säkert en allergisk reaktion" sa sköterskan. "Det händer 1 på 1000."

Jag kunde bara sucka "vi brukar tillhöra de procenten".

Vet inte om det är sant. Det känns sant? Får ju ofta höra "Men GUD vad ni får vara med om saker, det där har aldrig hänt oss."

Jag har glömt varför nu, saker byter av varandra, men slutet allting gott tänker jag.

Nej jag har två dagar på mig att skicka manuset med tre färdigillustrerade uppslag, förslag till omslag samt råskisser på hela boken.

Sa jag att jag haft ungarna hemma hela veckan? Jag måste med andra ord jobba om kvällarna efter att ha haft ungarna på turbo hela dagen. Nätterna är hemska, vaknar flera gånger, blir väckt av den stora som bara MÅSTE ha mig där så fort hon slår upp ögonen. Får ont i ryggen av att ligga i hennes säng, men nu ger jag upp att sova bekvämt. Bara att få sova duger även om jag får ont dagen efter.
....Och har någon sorts skum egen allergisk reaktion/virus på det, det kryper i kroppen och kliar i näsan och fan och hans moster och prickar på armarna. Det går bra nu.

Fuck this shit, på riktigt.  Jag lever i alla fall, nu skiter jag i krämporna. Jag blundar inte för något men om jag bromsar mer så står jag stilla och då mår jag dåligt på grund av det. Jag tuffar på, iklädd krämpor i min kaosiga lejonkula.

Och vet ni? Jag känner mig stark. Så motsägelsefullt!




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Har försökt skriva

Me myself and Irene

Usch